15 октомври, 2012

„Зошто мора да си ти“ e новата песна на Мики Секуловски

Денес во медиумскиот простор има место за уште еден нов сингл во изведба на инзвонредниот пејач Мики Секуловски, кој многумина го познаваат по успешните настапи на првиот „Македонски Идол“.

Насловот на новата песна е „Зошто мора да си ти“ за текстот се погрижи Мики заедно со Рената Кралевска, додека за музиката и аранжманот Зоран Алексиќ гитарите ги отсвире Ристе Шандаров.

Наскоро оваа композиција ќе добие и свој видео запис, овој пат Мики целосно им се довери со соработка на Sky Eye Entertainment каде за видеото ќе се погрижи режисерот Илија Тодоровски.Врати се горе ↑