Аудио

15 септември, 2013

Зоран Илиев ја откри „својата вистина“

Добро го паметиме по неговиот хит „Ангели и демони“, победничката песна на Макфест во 2011 година, а сега младиот штипјанец Зоран Илиев ја претставува и својата нова песна која вчера ја промовираше во родниот град. Станува збор за баладата насловена „Моја вистина“, чиј комплетен автор е Роберто Поп Димитров/Кентаур продукција.

Песната веќе од вчера е пуштена во радискиот етер, а можете да ја слушнете и во продолжение.

 

 Врати се горе ↑