Видео

27 ноември, 2015

Зои Блаж одговорна за вилата „На иста адреса“

И покрај тоа што тече седмата недела од влегувањето на натпреварувачите во вилата „На иста адреса“, тие сè уште имаат проблеми со будење. Погледнете кој ги почитува, а кој не ги почитува правилата. #НИА

 Врати се горе ↑