Македонија

10 ноември, 2015

Животни приказни „На иста адреса“

Вечерва во 00.30 часот на Алфа ТВ, Весна Бејби Петрушевска ќе ги разголува натпреварувачите од вилата НИА. Четири натпреварувачи, 4 животни приказни…

Во меѓувреме погледнете што се случуваше во вилата „На иста адреса“ после четвртата гала вечер.Врати се горе ↑