Видео

21 март, 2016

Зејн веќе работи на вториот албум

И покрај тоа што неговото првенче сè уште не е ни објавено, поранешниот член на сензацијата „Уан дајрекшн“, Зејн Малик вели дека веќе работи на својот втор албум. Дека е мошне успешен како соло уметник докажува и фактот што првиот сингл „Pillowtalk“ дебитираше на 1. место на двете страни од Атлантикот, а од претстојниот албум „Mind of Mine“, кој се очекува на 25 март, деновиве беа објавени уште неколку песни, меѓу кои вториот официјален сингл „Like I Would“ и „BeFour“, како и видео записот за „It’s You“.

Се чини дека пејачот има навистина многу инспирација, така што на албумот сместил дури 14 песни, односно 18 за луксузното и 20 за специјалното издание за „Таргет“. Комплетниот список со песни и насловната фотографија од албумот Ве очекуваат во продолжение.

Mind Of Mine 
1. Mind Of Mindd (Intro)
2. Pillowt4lk
3. Its You
4. Befour
5. She
6. Drunk
7. Intermission: Flower
8. Rear View
9. Wrong [feat. Kehlani]
10. Fool For You
11. Borderz
12. Truth
13. Lucozade
14. Tio
Deluxe Edition
15. Blue
16. Bright
17. Like I Would
18. She Don’t Love Me
Target Edition
19. Do Something Good
20. Golden

zayn-malik-shirtless-mind-of-mine-alternate-cover-art-640x640Извор: Idolator. com / Фотографија: Милер Мобли (Miller Mobley)Врати се горе ↑