Македонија

6 април, 2015

Заврши ја приказната и освој билет за „Евровизија 2015“!

Даниел Кајмакоски ги поканува сите фанови да ја завршат приказната од официјалното видео за евровизиската песна „Autumn Leaves“ и да освојат билет за првото полуфинале на 19 мај, во Виена, да го бодрат во живо и да уживаат во заедничка средба со Даниел на 20 мај.

Повикот за фановите започна на 3 април и ќе биде отворен сè до 20 април. Повеќе информации, правилa и начин на учество може да најдете на danielkajmakoski.mk/complete-the-story.

 

Следете ги сите новости поврзани со Даниел и Евровизија преку официјалната веб страна за наменета само за евровизиски вести:  eurovision.danielkajmakoski.mk.Врати се горе ↑