Видео

11 ноември, 2015

Започнаа подготовките за петтата гала „На иста адреса“

Преостанатите 11 натпреварувачи во вилата „На иста адреса“ започнаа со подготовки за песните што ќе ги изведат на петтата гала вечер, а како помина часот по пеење со Андријана Јаневска можете да погледнете во продолжение.

 

Не заборавајте да ги поддржите Вашите фаворити со тоа што ќе гласате на следните броеви:

 Врати се горе ↑