Настани

15 септември, 2014

Започна аудицијата за детскиот фестивал „Поточиња“

Детскиот фестивал „Поточиња“ врши упис на нови членови на возраст од 5 до 12 години по пат на аудиција. Аудицијата ќе се одржи на 16, 17 и 18 септември во градинката „Срничка“ (населба Аеродром) со почеток од 18 до 19.30 часот. Не пропуштајте Вашето дете да стане дел од најубавата музичка приказна!

Пријавување и информации на телефонскиот број 072 210 660 и на адресата: [email protected]Врати се горе ↑