Аудио

16 декември, 2013

Заедничка песна на Горан Папаз и Тони Зен

Звуците од саксофонот на Горан Папаз, стиховите на Тони Зен и потписот на Александар Масевски споени во едно даваат „Надеж“. Тоа е насловот на новата интересна соработка на нашите докажани музичари кои ги здружија силите да направат одлична сончева и позитивна тема која ни ги враќа насмевките во овие студени денови. Навистина нема потреба од дополнителни коментари, само притиснете плеј и уживајте!

 Врати се горе ↑