Настани

8 март, 2013

Забава со Александар Белов за 8-ми Март во Гевгелија

Вечерва, по повод празникот 8-ми Март, присутните во Некст клуб ќе имаат можност да уживаат во музиката на Александар Белов. Сите кои ќе дојдат ги очекува убава забава да го прослават Денот на жената.

Саботата пак е резервирана за еден од најдобрите диџеи во регионот, диџеј Агустино.

Некст Клуб Принцесс Казино Гевгелија Ве очекува!Врати се горе ↑