Видео

19 октомври, 2012

За совршено будење, Gnesa – Wilder

Доколку имате проблем со будењето, Вашите родители или парнери незнаат како да Ве разбудат, нека си помогнат со следнава нумера .

Ви ја претставуваме неодиливата Gnesa и нејзиниот најнов хит Wilder.

љаља лалалала љаља…

 Врати се горе ↑