Аудио

16 февруари, 2014

X Factor: Христина Вуковиќ ја објави својата прва песна

Елиминацијата во фазата „домовите на судиите“ на X Factor не претставуваше пречка за симпатичната белграѓанка Христина Вуковиќ која продолжи активно да се занимава со музика, а бројот на нејзините фанови секојдневно се зголемува. Иако многумина сметаа дека треба да продолжи во емисиите во живо, сепак менторот Кики Лесендриќ кој е одговорен за категоријата „девојки“ во следната фаза ги однесе кандидатките Илма Карахмет, Александа Брковиќ и Тамара Милановиќ кои сè уште се дел од натпреварот.

Христина деновиве ја претстави својата прва авторска песна која го носи насловот „Deep Waters“, отпеана на англиски јазик, а како звучи тоа можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑