Концерт

6 февруари, 2013

Whitesnаkе во Белград

Во 2011 година беа како специјални гости на збогувачката Judas Priest турнеја и го промовираа новиот албум  „Forevermore”. Тогаш Дејвид Каврдејл вети „Belgrade, wе’ll be back!“ И го одржа ветувањето! Две години подоцна, благодарение на Авалон ПродукцијаWhitesnake се враќаат на 14-ти јуни на голем open air концерт на Калемегдан и тоа овој пат со турнејата „Година на змијата – Greatest hits – live tour!“ – каде што на целовечерен концерт ќе се “обидат” да ги изведат своите најголеми хитови. Се шушка дека ова можеби е и последната турнеја на легендарниот хеви метал бенд и поради тоа го носи името Greatest Hits – live tour! Значи Whitesnake во Белград сега и кој знае кога повторно. Влезниците ќе бидат пуштени во продажба од четврток, 07.02. по цена од 1.150 денари ПАРТЕР и 1.600 денари ФАН ПИТ и ВИП ТРИБИНА  во ½ Југотон

тел.02/3213 – 264 и on-line на www.kupikartizase.com

 Врати се горе ↑