Балкан

3 јануари, 2013

„We Found Love“ од Ријана во изведба на „Ту челос“

Можеби најпопуларните Хрвати во светот, Лука Шулиќ и Стјепан Хаусер, познати под името „Ту челос“, за време на празниците настапуваа низ Балканот, а секако и во родната Хрватска. За време на нивниот настап на домашната сцена ја изведоа и познатата песна на Ријана – „We Found Love“, која ќе се најде на нивниот втор албум „In2ition“, a истиот ќе биде пуште во продажба на 21-ви овој месец. Погледнете ја изведбата на големиот хит од Ријана.

 Врати се горе ↑