Аудио

24 декември, 2015

„Врли нови свет“ е новиот сингл на „Синестезија“

Белградската групаСинестезија објави уште еден сингл од претстојниот албум „Снови о слободи“, кој го најави со темите „Идемо даље“, „Прогноза“ и „Цимет, поморанџе и мед“. Станува збор за песната насловена „Врли нови свет“, за која бендот вели дека излегува во вистинското време и дека претставува симболичен осврт на годината што изминува. Како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение. Уживајте!

 

 Врати се горе ↑