20 февруари, 2017

„Водолија“ има нова „Љубовна песна“

Ристо Апостолов и екипата имаат нова песна и видео запис. Станува збор за темата насловена „Љубовна песна“, чиј комплетен автор е Апостолов, а видеото е во режија на Александар Ристовски. Покрај лидерот на „Водолија“, во видеото учествуваат и Весела Христовска на тапани и Бојан Митановски на бас, а како изгледа и звучи нивната „Љубовна песна“ можете да погледнете горе. Уживајте!

Vodolija 10


Врати се горе ↑