Македонија

22 јануари, 2015

Во Крушево ќе биде одбележан роденденот на Тоше Проески

Во чест на раденденот на нашата најголема музичка икона, на 25 јануари ќе се одржи културно-уметничка програма во неговиот спомен дом во Крушево, јавуваат од Меѓународната фондација „Тоше Проески“.

Сите почитувачи на ликот и делото на Тоше се поканети да присуствуваат на неговиот роденден во Крушево, каде што ќе имаат можност да се запознаат со нови содржини кои во изминатиот период не биле објавени.

 Врати се горе ↑