Промоции

7 јуни, 2013

Внимание! Паѓаат награди!

Внимание! На 7-ми јуни во 23.59.59 завршува големата наградна игра на Кожувчанка и Синалко. Главната награда во второто извлекување кое ќе се одржи на 10-ти јуни, во живо на Канал 5 Телевизија е новиот и прекрасен автомобил TOYOTA AURIS.

Сè што треба да направите е да купите Кожувчанка, Изворска, Синалко или Синета од 1,5 литар, да го испратите кодот на телефонскиот број 142 149 (5,9 ден СМС/со вклучен ДДВ) за да бидете во игра за новиот TOYOTA AURIS, 3  скутери и 3 велосипеди.

Ви посакуваме многу среќа. Можеби Вам ќе Ви падне една од вредните награди!

Повеќе информации на: kozuvcanka.mk и на facebook.com/sinalcomkВрати се горе ↑