Македонија

31 декември, 2012

Владо, Паркети, Фолтин, Лозано… за Нова Година во Битола

Градот на конзулите дефинитивно ќе има една од најбогатите и најинтересни забавни програми за дочекот на Новата Година, која трае три дена, а битолчани вечерва ќе се забавуваат со голем дел од естрадата. Владо Јаневски, Паркети, Фолтин, Димитар Андоновски, Силви Бенд, Магдалена Цветкоска Ена, Влатко Лозаноски, Виктор Апостоловски се само дел од сето она што ќе може да се проследи во последните часови од годината во Битола.

Како и обично, Новата Година ќе се пречека на Плоштадот Магнолија.  Погледнете го распоредот на настапи во текот на целиот ден.

Програма за Дочек на Нова 2013 година

11.00 –  Детска претстава „Јунаците од цртаните филмови“
11.45.-  Детски музички блок Тра ла ла  
12.15 –  Детска претстава „Изгубената снегулка“  
12.45    Кристијан Пашовски
12.55 –  Рок група Б-52
13.25 –  Х Бенд

Вечерна програма    
    
19.00  Crossroad blues band
19.30  Паркети
19.50  Магдалена Цветковска – Ена  
20.15  Памперс 
20.35  Сефедин Бајрамов 
20.55  Нико
21.15  Фолтин
21.40  Виктор Апостоловски  
22.00  Влатко Лозаноски 
22.30  Силви бенд
23.00  Димитар Андоновски
23.25  Боеми 
23.45  Владо Јаневски  
01.30 БоемиВрати се горе ↑