Аудио

10 јануари, 2015

Вистинско уживање: „Meлодија на слободата“ од Андријана Јаневска

„Melody of Liberty“ или „Мелодија на слободата“ е насловот на новата инструментална композиција на Андријана Јаневска, отсвирена од членови на Македонската опера и балет и Македонската филхармонија. Прекрасната музика како од бајките е вистинско уживање, кое сигурно ќе Ве натера да посакате да летате… Слушнете како звучи слободата изразена преку музика!

Фотографија: Фејсбук фан страница на Андријана ЈаневскаВрати се горе ↑