Концерт

23 јули, 2016

Вино и џез со Владимир Четкар секстет во хотел „Филип“ во Охрид‏

Во петок, 5 август, крај базенската тераса на хотел „Филип“ во Охрид ќе се одржи еден несекојдневен концертен настан. Имено, љубителите на виното и џезот ќе можат да уживаат во оригиналната музика на Владимир Четкар и во извонредните вина на Тиквеш. Концертот ќе започне во 21 часот веднаш после волшебното охридско зајдисонце.

П.С. Се слушаат гласини дека на настанот ќе присуствува и богот на виното, Бахус.

AAA-1Врати се горе ↑