Свет article_big_1363365851will_I_am__2NE1_

15 март, 2013

Вил Ај Ем соработува со корејска поп атракција

Корејските поп групи стануваат сè п0популарни, особено по оргомниот успех кој го постигна мегахитот „Гангнам Стајл“. Четиричлената женска група 2NE1 е на добар пат да го освои светот, а во тоа им помага веќе добро познатиот музичар и продуцент Вил Ај Ем, а нивната соработка e насловена „Take  The World On“. Како тоа звучи можете да слушнете во продолжение.

Извор: Idolator

 

 Врати се горе ↑