7 март, 2014

Виктор „осамен“ во студио

Неодамна дипломираниот пејач и амбасадор на Дурекс во Македонија, Виктор Апостоловски ужива да работи во студио, но и во домашна атмосфера. Токму во една опуштена домашна атмосфера битолчанецот свирејќи на пијано сними акустична верзија на познатиот хит „Lonely“ од Ејкон, а резултатот од тоа е навистина прекрасен. Како звучи сето тоа можете да слушнете горе. Уживајте!Врати се горе ↑