18 август, 2017

Виктор е алергичен на сè, само „На тебе не“

„Not On You (Allergic)“ e насловот на новиот летен хит на Виктор Апостоловски, во кој пејачот набројува на што сè е алергичен, но и на што, односно на кој не е.

20729496_1405768809531248_1132766121027800658_n

Штотуку објавената песна стигна заедно со видео приказна, каде што главната улога ја има Душица Тренева, а сето тоа се снимаше изминатиов период во Охрид и околината.

20767765_1406807259427403_6221380904461664122_n

Апостоловски го најави новиот сингл со серија фотографии од снимањето, а како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете горе. Уживајте!Врати се горе ↑