Македонија

16 февруари, 2014

Виктор Апостоловски за Свети Валентин едуцираше со љубовни балони и Дурекс кондоми

Дурекс амбасадорот Виктор Апостоловски за денот на вљубените Свети Валентин ги изненади младите луѓе во центарот на Скопје со љубовни балони и Дурекс кондоми.

„Празникот на заљубените покрај што треба да го искористат паровите за да се разгалат меѓу себе, треба уште и да ги потсети да бидат одговорни кон себеси, партнерот и сексуалното здравје. Затоа, како Дурекс Амбасадор моја обврска е да ги потсетам на тоа, за што избравме заедно со Дурекс да ги изненадиме со несекојдневен и интересен чин, со делење на љубовни балони и Дурекс кондоми, што е дел од кампањата за превенција кај младите за заштита од ХИВ/СИДА и сексуално преносливи инфекции. Исто така, од денеска можете да ја видите најавата за мојата нова песна и спотот на мојот Youtube канал“ – вели Виктор.

Најавата за видео записот можете да ја видите во продолжение.

 Врати се горе ↑