Концерт

8 јуни, 2015

Видео: „Суперхикс“ во кафанско издание Ве канат на концерт

Уникатни како и секогаш, „Суперхикс“ решија своите фанови да ги поканат на големиот роденденски концерт на начин својствен само за нив. Во кафанска атмосфера, Пеце ги повикува сите обожаватели на бендот да присуствуваат на концертот кој ќе се одржи во клубот „Хавана“ на 10 јуни по повод 21 година постоење на бендот. Погледнете го „кафанското“ видео на „Суперхикс“:

 

 Врати се горе ↑