Видео

11 ноември, 2015

Видео: Горанчо ја напушти вилата „На иста адреса“

Откако ја сподели својата животна приказна, Горанчо е првиот натпреварувач што ја напушти вилата „На иста адреса“. Како се збогуваа останатите 11 натпреварувачи со својот цимер и колега можете да погледнете во продолжение. #НИАВрати се горе ↑