Аудио

10 март, 2014

Вероника дебитира со „Крив си“

Најновото музичко парче од студиото на Андреј Миске е темата насловена „Крив си“ во изведба на Вероника. Песната е комплетно авторско дело на Миске, чие семејство наскоро ќе добие уште еден член. Како звучи оваа песна можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑