Македонија

18 октомври, 2015

Вечерва е првиот јавен настап на учесниците во шоуто „На иста адреса“

За само неколку часа ќе имаме можност да ги видиме првите резултати од седумдневните макотрпни подготовки, на кои учесниците од реалното музичко шоу „На иста адреса“ напорно работеа со врвни професионалци од различни области на шоу бизнисот. Стручното жири вечерва ќe го сочинуваат Анета Качуркова, Александар Масевски и Сашо Каимовски – Панки.

Не пропуштајте да ја видите првата трансформација на учесниците денес во 21 часот на Алфа ТВ. А, дотогаш еве мало потсетување како звучеа кандидатите пред само една недела, пред да влезат во вилата „На иста адреса“.

Горан Ристовски

 

Вики Јованџикова

 

Илија Петровски

 

Марија Груевска

 

Стефан Давидовски

 

Валери Димовска

 

Марио Арангеловски

 

Миа Морина

 

Игор Митровиќ

 

Зои Блаж

 

Алмир Исмаили

 

Александра МиховаВрати се горе ↑