Настани

26 октомври, 2012

Вечерва „50 години евергрин“

Вечерва со почеток од 20 часот, на ТВ Алфа ќе се емитува директен пренос од манифестацијата „50 години евергрин“. Епилогот на оваа манифестација резултираше со со избор на дваесетте најдобри евергрин композиции што ги одбраа граѓаните на Република Македонија преку гласањето што траеше 2 месеци.

Директниот пренос од Универзалната Сала во Скопје, во реализација на ТВ Алфа, ќе овозможи непосреден увид во резултатите од гласањето и уживање во исполнувањето на дваесетте композиции од нивните автори или исполнители, или од оние кои денес го продолжуваат животот и постојано ги пеат.

 Врати се горе ↑