18 февруари, 2013

Уживајте со најновото од Марга Сол

Една од најдобрите продуценти и диџеи од Македонија, Марга Сол вчера го претстави видео записот за нејзиното најново музичко парче. Станува збор за нумерата „Since Yesterday“, која е комплетно авторско дело на Марга, а видео записот го изработи AWE Pictures. Уживајте со одличната музика бидејќи, како што вели Марга „љубовта менува сè!“Врати се горе ↑