24 јули, 2013

„Утрото ќе каже“ е новата песна на Емил Арсов

Ексклузивецот на Мак Мјузик продукција, Емил Арсов неодамна ја најави својата нова песна насловена „Утрото ќе каже“, која е комплетно авторско дело на Јован Јованов, а за видео записот кој се снимаше на повеќе локации во Охрид се погрижи веќе докажаниот Даниел Јовески. Љубовната приказна се снимаше два дена, а покрај Емил во видео записот се појавува и моделот Климентина. Врати се горе ↑