Настани

13 јануари, 2013

Уште една Drop Series забава во Капан Ан

Drop Series забавите продолжуваат и овој петок. Пацки и Бојан Ивановски ќе бидат домаќини на стариот, добар и искусен Васо, кој по подолго време ќе ни ги претстави неговите последни погледи за музиката. Дојдете уште еднаш да ја прославиме квалитетната музика.
Се гледаме на подиум!


Врати се горе ↑