Аудио

14 јуни, 2013

Уште еден одличен ремикс од браќата Костовски

По ремиксот на синглот „Up’n’Down“ од Маја Даминовска и Антоан Курт, деновиве пристигна уште еден ремикс изработен од браќата Миле и Иле Костовски. И овој пат станува збор за песна која оригинално ја претстави мултиталентираниот Аднан Куртов алијас Антоан Курт (го паметиме од првото издание на М2), а како звучи ремикс изданието на „Me, Myself & I“ можете да слушнете во продолжение и ако Ви се допадне, можете и да си ја симнете.Врати се горе ↑