Македонија

12 ноември, 2015

Уште 4 натпреварувачи ќе ги споделат своите животни приказни „На иста адреса“

Валери, Стефан, Иле и Вики се следните натпреварувачи кои ќе седнат на жешкото столче и ќе им ја раскажат својата животна приказна на Весна Бејби Петрушевска.Четири натпреварувачи, 4 животни приказни, вечерва во 00.30 на Алфа ТВ!

Парови „На иста адреса“

Натпреварувачите во вилата #НИА се групираа по пат на природна селекција. Алмир и Вики се подготвуваат за следната гала, Иле и Марија нормално гугуткаат, а погледнете што прават Игор и Валери… #НИА

 Врати се горе ↑