3 мај, 2015

Туте и Кацар „Остануваат исти до крај“

„Останувам ист до крај“ е насловот на новата соработка на Туте и Кацар. Видеото е снимано на локации низ Скопје , а самата песна зборува за борбата на младите во ова општество. За видео записот се погрижија Мартин Саровски и Кристијан Теодоров на камера, за монтажата заслужен е Кирил Манчевски, а музиката заедно со целосната продукција на песната е дело на Туте.  Како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете горе.Врати се горе ↑