4 август, 2017

„Ту челос“ го екранизираа својот „Кум“

Хрватското дуо „Ту челос“ екранизираше уште една тема од филмскиот албум „Score“, овој пат за насловната тема од култната трилогија „Кум“, чиј автор е италијанскиот композитор Џовани „Нино“ Рота, a аранжманот го направија самите Шулиќ и Хаусер.

Видеото снимено во винаријата „Кабола“ во Хрватска, во режија на Кристијан Бурловиќ, и самото е во вид на краток филм, а како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете горе. Уживајте!

20525432_1606658179386110_8253875152990578079_nВрати се горе ↑