Македонија

23 октомври, 2012

Гратис влезници за концертот на Слаткаристика

РадиоМк во соработка со Иноватива Груп, доделуваат три гратис влезници за претстојниот концерт на Слаткаристика кој ќе се одржи во арената Борис Трајковски на 02 ноември 2012.

Сите оние кои досега не успеале да купат билет, еве можност за истиот да го добијат бесплатно. Овој настан се најавува како неповторливо концертно доживување, препорачуваме истиот да не го пропуштите. Тојцата најбрзи кои ќе пишат на ѕидот на нашата фан страна (Сакам билет за концертот на Слаткаристика) на Facebook на 25 октомври (четврток) од 23:00h  ќе добијат по една влезница за концертот.

Напоменуваме дека во предвид ќе се земат само оние кои имаат над 16 години.Врати се горе ↑