26 мај, 2015

Томас ја претстави својата „Мапа“

Томас деновиве ја претстави својата нова песна насловена „Мапа“, чија музика и текст ги потпишува самиот тој, аранжманот го направи М. Стоилов, а придружните вокали ги отпеаја Карла Биков, Стефанија Тегова, Никола Илиев и Стефан Ангелов, додека на бас гитара гостува Били Естебан. Песната е во продукција на „Ес-ти-ем мјузик“ (StM Music), а како звучи сето тоа можете да слушнете горе. Уживајте!

 Врати се горе ↑