Македонија seljaci 3

15 декември, 2013

Токсиколози во „најсељачко“ издание до сега!

„Се договоривме да се сликаме со цел за да ја извадиме нашата нова песна, ама на крај си отидовме со снимен спот!“ – изјавуваат Токсиколози за интересната ситуација која е прикажана на фотографиите. Иницијативата е на самиот снимател кој имаше улога на спонтан режисер за видеото, креативниот Кристијан Теодоров – Кики, човекот со кој Токсиколози ги имаат снимено сите нивни видеа.

Видео записот е за песна која го носи насловот „Сељаци (во центар)“, тема од хумористичен карактер во која се исмејува „сељачкото понашање“ специфично за простотилукот во центарот на градовите. Музиката е на диџеј Номадузз, аранжманот на Марко Наумовски, а за стајлингот на Токсиколозите се погрижи самата ситуација. Видео записот ќе биде претставен наскоро, а како ќе изгледа тоа можете да видите од фотографиите во прилог.Врати се горе ↑