Аудио 1459290_528625540567597_1441684116_n

31 декември, 2014

„Токсиколози“ ја заокружија 2014 со песна за Скопје

„Град на страв“ се вика последната песна на „Токсиколози“ за 2014 година. Песна која носи тематика која ги опфаќа ситуациите во Скопје кои се случуваа изминатиов период. Продуцирана е од Симон Кипровски, со гостување од страна на диџеј Чваре, песната носи моќна енергија и е една од најдобрите музички изработки на Сиги, Кацар и Џоле како група.

 Врати се горе ↑