13 мај, 2013

Тодор Стефанов дебитира со „Ана“

Тодор Стефанов, кој беше еден од учесниците во шоуто на М2 продукција, деновиве го претстави своето првенче. Станува збор за песната „Ана“,чија музика ја потпишува самиот Стефанов, додека текстот е на Елена Ристеска – Ивановска, аранжманот е на Дарко Димитров, а се снимаше во студиото Димитрови.  За оваа приказна да добие интересна визуелизација се погрижи Даниел Јовески, а се снимаше на повеќе локации во Охрид.

 

 Врати се горе ↑