Аудио

13 јуни, 2017

Тод Хејз и Ема ги здружија силите за „Set Me Free“

По „Сонце ме крена со „Марлон Брандо, на истиот ден една година подоцна Тод Хејз со нов сингл. Станува збор за темата Set Me Free“снимена во соработка со Ема, која од 6 јуни ја има во ексклузивна продажба на „Битпорт“ (Beatport), кога воедно е издадена за издавачката куќа „Сик бедрум рекордс“ (Sick Bedroom Records).

Текстот и вокалот се на Емилија Јакимова (Emma), а за музиката се погрижи Ненад Тодоровски (Todd Haze). Слушајте и уживајте!Врати се горе ↑