Аудио

3 декември, 2014

Ткач со соло варијанта на песната „Знаш колико вере треба“

Фронтменот на бендовите „Деца Апокалипсе“ и „Тремендум“, Петар Ниниќ ака Ткач, неодамна објави соло варијанта на песната „Знаш колико вере треба“, која ќе биде дел од проектот насловен „Мрежа“. Оваа песна е воедно и сингл со кој го најавува својот прв соло албум кој ќе го носи насловот „Мачевање“, а како звучи новата песна можете да слушнете во продолжение.

 

 Врати се горе ↑