24 февруари, 2016

Тијана и Павле ја претставија својата „Љубомора“

Тијана Дапчевиќ ја претстави својата нова песна насловена „Љубомора“, која ја сними во дует со колегата Павле Дејаниќ. Автор на музиката и текстот е Александар Делиќ Динге, а аранжманот го напави Марио Миливојевиќ. Целиот проект го реализираа „Сити рекордс“ и РТВ „Пинк“, а како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете горе. Уживајте!

 Врати се горе ↑