Аудио

17 април, 2015

Тиесто со ремикс на „Lay Me Down“ од Сем Смит

Актуелниот хит сингл на Сем Смит, баладата Lay Me Down, која има и дуетска верзија со Џон Леџенд, доби ремикс верзија од Тиесто. Холандскиот диџеј на оваа балада ѝ даде мошне нов стил, правејќи верзија прифатлива за танцување на подиум, а како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑