Видео

22 јуни, 2019

Тиесто, Џонас Блу и Рита Ора го екранизираа својот „Ритуал“

Најновиот летен хит на диџеите и продуценти Тиесто и Џонас Блу и на британската ѕвезда Рита Ора деновиве си доби и своја визуализација. Станува збор за темата насловена „Ritual“, која музичарите ја претставија пред речиси еден месец, но сè уште не успеа да се искачи ни меѓу најдобрите десет на светските топ-листи. Новото видео доаѓа како одлично засилување во освојувачкиот поход, а како изгледа сето тоа дознајте во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑