Балкан

24 јануари, 2013

Телевизија Балканика наскоро ќе премине во HD

Менаџментот на една од највлијателните музички телевизии во Балканскиот регион, телевизија Балканика испрати соопштение дека наскоро ќе ги емитува музичките видеа со висок квалитет. Во информацијата од бордот на телевизијата стои дека сите музички продукции кои соработуваат со компанијата се обврзуваат доколку сакаат нивните музички спотови да бидат емитувани да бидат испратени во HD формат. Истото важи и за сите оние кои досега имаат испратено музичко видео со помала резолуција.

За повеќе информации можете да се информирате тука.Врати се горе ↑