17 септември, 2014

Tea со нов звук и видео запис за „Ми треба малку време“

Теа во „Ми треба малку време“ донесува еден нов и различен звук и емоција на нашата музичка сцена. Позади ова музичко остварување стојат Лазар и Магдалена Цветкоски. Видео записот го режираше Огнен Шапковски, а директор на фотографија е Кристијан Теодоров. Видео записот е сниман на повеќе локации низ Македонија во реализација и продукција на „Горила Филм“. Во видео записот покрај Теа се појавува и македонскиот модел и водител Андреј Клинчаров. Kaко звучи и изгледа сето тоа погледнете горе.Врати се горе ↑