30 декември, 2012

Тасиа Ен Томас стана ѕвезда преку ноќ

Тасиа Ен Томас буквално преку ноќ стана ѕвезда, бидејќи нејзиното видео на Јутјуб за само неколку дена е прегледано преку 350 000 пати, но најмногу благодарение на најзиниот талент. Оваа девојка ги отпеа сите најголеми хитови од 2012 година во 5 минути, а како што беше забележан и Џастин Бибер благодарение на Јутјуб, веројатно ќе биде и Тасиа, со оглед на тоа што таа има сè што е потребно за една светска ѕвезда. Некои песни ги пее дури и подобро од оригиналот. Во продолжение преслушајте како звучат најголемите хитови од Псај, Адел, Марун 5, Фан., Карли Ре Џепсен, Кејти Пери, Адел, Џастин Бибер, Ријана и Џеси Џеј, како и „I Will Always Love You“ од Витни Хјустон.Врати се горе ↑